Не всяка дама може да бъде хостеса, но със сигурност всяка от нашите хостеси е представителна дама. И ако у някои от Вас думата поражда противоречиви чувства и емоции, нека ги пресечем още в зародиш. Вярно е, че позицията хостеса е обвързана и с хотели, клубове, ресторанти и други заведения за хранене и развлечение. Но тя отговаря за внимателното отношение към гостите, избрали именно Вас, за това те да бъдат настанени подобаващо, да им бъдат създадени условия на комфорт и удовлетворение. За това и хостесата е сред водещите лица, от които зависи повторната визита и по-нататъшните такива.

Всяка хостеса е харизматичното и усмихнато момиче, което с професионализъм ще се погрижи да настани гостите на Вашето събитие, да проследи за плавното протичане на организационния план, което, от своя страна, ще спести главоболията Ви и ще предразположи Вас и Вашите гости да се насладите максимално на събитието. Когато Вие сте домакин, е почти невъзможно да обърнете внимание на всеки от присъстващите поотделно особено когато говорим за десетки или стотици поканени. Когато сте домакин, но желаете да останете анонимен, решението отново е да наемете подходящо подбран екип, който да Ви представи в подобаваща светлина.

Какво олицетворява една хостеса?

Това не са само безупречен външен вид, приветливо поведение и добри комуникативни умения, тя трябва да умее да взима решения своевременно в рамките, зададени за конкретното събитие, както и да пресява излишното проточване на разговорите с клиентите, като стриктно следва задачите си. Този професионализъм ще срещнете от наша страна при предлагането на нашата услуга.

Задълженията и отговорностите на една хостеса не спират до тук. Тъй като тя често е назовавана като „домакинята“ на обекта, в пределите на които изпълнява задълженията си, е логично да направим връзка с отговорностите на една къщовница: не само да посрещне своите гости, но и да ги обгрижва, предразполага, да е сигурна, че се чувстват удобно, да се интересува от цялостната организация по време на престоя им.

Когато се заемате с организацията на лично или обществено събитие с особена важност, имате две възможности: можете да се захванете сами с подготовката му или да се доверите на професионалисти като нас. Ние Ви препоръчваме да си спестите главоболията и да се оставите в наши ръце. Ако се нуждаете от такъв персонаж или ако сте лице, което се занимава с посочените дейности, можете да се свържете с нас! Ние набираме кадри, освен това предлагаме професионални такива! Очакваме Ви!

антония 2
полина 2