Има три вида хора – работохолици, които непрестанно искат да работят, за да се чувстват пълноценни. Има такива, които желаят животът им да премине в удоволствия. Но има една трета категория, в която попадат всички, които искат да работят, забавлявайки се. А ако Ви харесва повече – да се забавлявате, докато работите. Подобна „професия“ е тази на всички статисти. Това са хора, на които им се отдава да се занимават с дейности, приближаващи се до киноиндустрията, които намират своето разтоварване, участвайки в произведения на седмото изкуство на света.

Ние предлагаме, а също и набираме статисти, които да се сливат и претопяват в сюжета, на базата на който се развива цялостната дейност. Може да не става дума за филмова продукция, може да говорим за телевизионни предавания в национален ефир, за продуктови евенти, за събития в страната или зад граница, за рекламни продукции и други мероприятия.

Всеки статист трябва да бъде със силно присъствие на духа, но и да бъде ненатрапчив персонаж. Трябва да умее да се слива, но и да изпълнява ролята си подобаващо. Един хамелеон, който засилва присъствието на главните действащи лица или да подсилват положителното в събитието, на което присъстват. Нашите статисти са точно такива, но в случай че имате нужда от работа и считате себе си за кадър, който да отговаря на качествата от характеристиката по-горе, не се колебайте да се свържете с нас! Работа има винаги, но вдъхновение понякога не достига!

Всички статисти, които познаваме и които работят за нас, са различни едни от други. Няма нито един, еднакъв с другия. И защо да бъдат? За едни мероприятия и събития са нужни едни качества, а за други – хора, съчетаващи в себе си коренно различни характеристики! Единственото, което ги обединява, е онова вътрешно чувство, че сцената ги обича и имат потребност от това да са на нея!

Направете зрелище от своето събитие! Направете себе си звезда, която отдавна копнее за своя небосклон! Направете правилния избор, като се свържете с нас!

хриси 3
силвия 1
жанета 3