Ако Вие се самоопределяте като весел, екстровертен човек, който обича да прекарва по-голяма част от времето си сред хора и да изтъква красивото, имаме новина за Вас! Вие имате сериозна предпоставка да се възприемате като кадър, подходящ за работа в рекламната сфера. От Вас би станал страхотен промоутър! И не само.

Сам по себе си „промоутър“ е нарицателно за човек, който е добър психолог, който е отворен към новото в света, който има търговски нюх и се ориентира кои от преминаващите покрай него хора са потенциални купувачи. Освен това хората промоутъри умело боравят с интуицията си и насочват енергията си към онези минувачи, които ще откликнат подобаващо и положително на призива им. Казано с терминологията на маркетинга и продажбите – има sales умения и е активен в обмена на стоки и услуги.

Защо да предпочетете наш промоутър? Със сигурност са Ви правили впечатление например отзивчивите и усмихнати момичета на входа на известни супермаркети, които Ви приканват да опитате нещо ново. Стига да им позволите, те биха Ви дали свежи и изчерпателни идеи, с които да заредите своята трапеза, гардероб, тоалетка и т.н. Те се ориентират много лесно и бързо какъв подход да изберат, за да бъде обърнато нужното внимание на марката Ви. Иначе казано – наемайки промоутър, Вие правите сериозна крачка към пласирането на своя бизнес – предлагана услуга, произвеждана продукция и т.н.

Промоутър ще Ви бъде нужен и ако сте стеснителен/стеснителна и нямате намерение да се срещате с хора от всяка прослойка, раса, професионална сфера и т.н. Ако не разполагате с времеви ресурс и желание, това е напълно подходяща за Вас алтернатива!

Промотираният продукт или услуга имат в пъти по-големи шансове за придобиване на популярност сред обществото. Единственият по-ефективен метод от рекламните средства и материали са нашите чаровни, приветливи и отдадени на дейността си промоутъри, от чиито услуги можете единствено да спечелите!

Ако желаете да повишите печалбата си, да предпочитат Вашата марка пред тази на конкурента, ако искате да се разраствате и прочуете, несъмнено имате нужда от подходяща рекламна кампания и от промоутъри… От нашите промоутъри!

Не спирай! Промотирай!

Промоция Bileya
полина
антония 5