Нашите модели са дами – фини, елегантни, изтънчени и женствени момичета. Те са истински професионалисти и са възможно най-подходящите хора, които можете да наемете за представянето на Вашите дрехи, аксесоари, бижута, прически или грим.

Наред с цялостния ивент мениджмънт, който предлагаме, ние разполагаме с обучени кадри – статисти, хостеси, промоутъри, модели – без които събитието Ви няма да бъде същото. Както самата дума подсказва, модел е лице, което е пример за подражание, еталон. То далеч не се ограничава до поддържания външен вид, а обединява в себе си редица качества: подход, комуникативност, присъствие, вежливост, интелигентност, маниери и др.

Ако Ви предстои представяне на нова колекция тоалети, но не сте се спрели на подходящи модели, при нас можете да ги откриете, като се свържете чрез контактната форма, посочена по-долу. Същото важи и за лимитирана серия от часовници, бижута, аксесоари и др., за които може би сте замислили блестящо ревю.

Ние предлагаме възможността да организираме Вашия предстоящ хепънинг, независимо от какво естество е той – модно дефиле, промоции, презентации, реклама на козметични продукти, на студиа за разкрасяване, на новооткрити сгради – хотели, SPA центрове и др.

Всеки модел, който изберете, е гарант за блясъка на Вашия ивент, за успеваемостта на замисъла на Вашия проект, за подобаващия медиен отзвук, както и за придобиването на дивиденти, безупречен имидж и репутация.

В нашия сайт имате възможност да избирате такива модели, които най-близо се доближават до Вашите представи и изисквания за идеалното/-ите лице/-а на Вашето събитие. Можете да разчитате на лоялност и професионално отношение както от наша страна като организатори, така и от тяхна страна като лица, избрани да представят Вас и замисъла на Вашето мероприятие.

Всеки модел, който изберете, се характеризира с безупречна визия и поведение, както и професионално присъствие на подиума/сцената. Както и сами се досещате, това са сред основните компоненти, от които зависи повлияването на поканените гости и удовлетворителните крайни резултати!

Не спирай! Промотирай!

meri 2
адриана 2
Откриване на Studio 88 Deluxe